Alle bewoners van het Honderdbunderbos stellen zich graag aan jou voor!
Houd deze pagina goed in de gaten zodat je iedereen vast leert kennen…

Wat worden het leuke uitvoeringen over vriendschap en verwachtingen, avonturen en expedities, cadeautjes en partijtjes, teleurstellingen en nog véél meer ‘Essentiële Dingen’…

Een stuk vol humor, beweging, spanning en: muziek!
Het wordt een echte familievoorstelling, voor kinderen van 3 tot 103!

Koop jouw tickets nu via: https://theaterspeelhuis.nl/

Winnie the Pooh

Er is iets wat je altijd moet onthouden: Je bent moediger dan je gelooft, sterker dan je lijkt en slimmer dan je denkt. Dikke beren knuffel van Winnie the Pooh!

Knorretje

Hai, ik ben Knorretje, of Knor of Knorrie dat mag je zelf kiezen. Poeh en Christopher zijn mijn beste vriendjes van de hele wereld. Ze beschermen mij voor alles wat wild en spannend is. Want dan mag ik hun hand vast houden en dat helpt altijd!

Konijn

Hallo! Ik ben het hoor: Konijn! Uil en ik zijn de enigen met hersens, dus als er in het Woud gedacht moet worden, dan moeten wij dat doen!

Lejoor

Ah hallo, jullie hebben toevallig ook geen huis gevonden? Nee... Als jullie wel een huis vinden, kunnen jullie dan aan Lejoor denken? Bedankt maar weer!

Uil

Mijn wijsheid in het bos wordt geroemd. Mijn standaard uitspraak: "Ik zit te denken... of toch niet..."

Teigetje

Halloo ik ben een Teigetje! Teigetjes kunnen alles! Ik ben het allerbeste in boomklimmen, springen en nog veel meer. Ik weet alleen nog niet zo goed wat ik het aller lekkerste vind om te eten!

Kanga

Hoi, ik ben Kanga, een kangoeroe met een dochter waar ik super trots en zuinig op ben. Ik vind het gezellig met de dieren in het bunderbos, maar heb het ook erg druk! Er moet altijd veel schoon gemaakt worden en met Roo heb ik ook mijn handen vol.

Christopher

Christopher Robin gaat op zoek naar de belangrijke vragen in het leven! Zoals 'hoe groot is de wereld?', 'waar houdt hij op?' en 'waar kom ik eigenlijk vandaan?' Hij doet er alles aan om antwoorden te krijgen, maar of de andere dieren daar op zitten te wachten...